Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
instru-mental is ontwikkeld en wordt onderhouden door tuur swimberghe & tom de ceuninck. Op de inhoud en het gebruik van instru-mental zijn de voorwaarden op deze pagina van toepassing. Gebruik van instru-mental houdt aanvaarding van de voorwaarden door de gebruiker of bezoeker van instru-mental in. Wij behouden het recht voor om zonder bericht instru-mental alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn, geheel of gedeeltelijk te wijzigen en/of te vervangen.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van instru-mental, waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan instru-mental, en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Anders dan voor persoonlijk gebruik mag niets van instru-mental worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toestemming van instru-mental.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op instru-mental is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op de instru-mental site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. instru-mental sluit iedere aansprakelijkheid voor de op instru-mental verstrekte informatie en ieder gebruik van deze informatie uitdrukkelijk uit, zij is tevens niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en transacties of contacten die daaruit volgen.

Informatie van derden
De advertenties die op instru-mental worden geplaatst door derden zijn geheel verblijvend. instru-mental sluit iedere aansprakelijkheid voor de inhoud en/of juistheid van de door derden op instru-mental geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks uitdrukkelijk uit.

Beschikbaarheid
Wij spannen ons in om de instru-mental zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van instru-mental

Toepasselijk recht
Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.


Advertenties zoeken

Inloggen

Advertentie plaatsen? Registreer je gratis!

11/07/2009 - Brands update!

De database met merken van instrumenten is uitgebreid met maar liefst 137 nieuwe merken.

Voor opmerkingen en vragen kan je ons altijd contacteren via het contactformulier

01/06/2009 - instru-mental is live!

Met veel plezier stellen wij de site open voor het publiek dus ...spread the word!

Veel plezier met het ingeven van de advertenties en succes met de zoektocht naar of de verkoop van uw instrument.Gebruikersvoorwaarden | Disclaimer | Privacy Statement | Contact